Veelgestelde vragen

Een baan boeken kan online of op je mobiel met de Playtomic app. Dowload de app hier:

Je kunt maximaal één reservering 7 dagen van tevoren maken. Pas als je reservering is geweest kun je weer een nieuwe reservering maken.
Wil je toch liever op een vaste dag en tijdstip spelen?
Neem contact op en we informeren je over de mogelijkheden.

 

Heb je de Playtomic app geïnstalleerd en een account aangemaakt? Zoek op “Meppel” en je vindt Racketcentrum Meppel. Klik en kies een tijdstip en baan, reserveer en betaal.
Lukt dat niet, je kunt ook altijd online op een tablet of computer reserveren via https://playtomic.io/

Lukt dat ook niet, neem contact met ons op.

Op locatie zijn rackets en ballen beschikbaar. Deze betaal en haal je in onze horeca Bij Jans.
De kosten zijn € 5,- per racket. Het gebruik van ballen is gratis.

Als je via de Playtomic app hebt gereserveerd, kun je tot 8 uur van tevoren annuleren. Als je binnen een uur na je reservering annuleert, is dat kosteloos. Daarna wordt er door Playtomic € 0,75 in rekening gebracht. Daarnaast worden de betaalde servicekosten van Playtomic, € 0,39, niet terugbetaald.
Het resterende bedrag zal binnen 2-10 werkdagen automatisch worden teruggeschreven op de originele betaalwijze (als er met een wallet is betaald ontvangt de speler de credits terug en indien met een (credit)kaart terug op de bankrekening).

Jazeker! Als je op een vaste dag en tijdstip wilt spelen, neem contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden.

Je mag gewone padel- of tennisschoenen dragen, mits deze schoon zijn. M.a.w. vrij van gravel en ander vuil.

Ja dat kan!
Neem contact op met onze horeca
Bij Jans en we horen graag je wensen en bespreken de mogelijkheden.

Ja dat kan!
Breakpoint verzorgt tennis- en padeltrainingen. Meer informatie over een tennis- of padeltraining vind je op de website van Breakpoint.

De 3 tennisbanen zijn Plexicushion hardcourtbanen. De 6 padelbanen zijn kunstgras. Je mag gewone padel- of tennisschoenen dragen, mits deze schoon zijn. M.a.w. vrij van gravel en ander vuil.

Jazeker! Wil je in verenigingsverband padel of tennis spelen, bijvoorbeeld in competitieverband? De padel- en tennisvereniging waar we mee samenwerken is MLTC.

Wij zijn dagelijks geopend van 8.00 uur tot 23.00 uur. Voor afwijkende openingstijden, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen, kijk op onze contactpagina onder “openingstijden”.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Racket Centrum Meppel